OFFLINE

Katy Perry lába nem izzad a vidámparkban

2012. április 4., szerda 08:42

Katy Perry kivételesen nem a melleit mutogatja, hanem sportos öltözetet reklámoz. Az énekesnő az Adidas kedvéért pózolt egyet az állítólag szuperjól szellőző ruhákban, külön hangsúlyozva, hogy a cipőbe nem is izzadhat bele a láb. A vidámparkban és pálmafák közt is virító Katy Perry körül egyébként zajlik az élet - írja a Sun, nyárra ígérik a kicsit életrajzi- és kicsit koncertfilmjét, ami természetesen 3D-ben lesz látható, illetve a könyvkiadók is nagyon érdeklődnek a Russell Branddel 14 hónap alatt lezavart házassága története iránt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta