Az olasz Vogue felfedezte a rapper stílust

Vogue Italia elképesztő felfedezést tett, újságolja a Jezebel: az aktuális trendek közül kiemelték az úgynevezett rapper stílust. Hótkomolyan, az újszerűség jegyében, itt van. Jellemzésük szerint a stílus aranyláncokkal, neonszínekkel és bő pulcsikkal írható le, emellett szükségesek csillogós pólók, szőrmék, buflák sportcipők és látványos szemüvegek.

Katt a Vogue összeállításáért!
Katt a Vogue összeállításáért!

A magazin szerint a stílust egy ismert MC, Michael Jordan (nem) találta ki, valamikor a kilencvenes években. Ha a valóság érdekli, itt nézelődjön, ha viszont a Vogue Italia párhuzamos dimenziójába vágyik, szerezzen bő szárú nadrágot, mert szűket – szerintük – rapper nem vesz fel, amire ékes példa Jay-Z. Hát láttunk ennél bővebbet is. Ha még emlékeznek, ez az a Vogue, amelyben rabszolga-fülbevalóként hivatkoztak az óriási karikafülbevalókra.

Íme Jay-Z: a nadrág félig stimmel, csillogás és fukszok sehol, de a cipő buflák
Íme Jay-Z: a nadrág félig stimmel, csillogás és fukszok sehol, de a cipő buflákAmaya Geraldina

De aki tényleg a rapper-öltözködéssel kíván játszani, annak ajánljuk ezt az oldalt, ha pedig belejöttek a gangsztafiú-öltöztetésbe, íme egy Beyoncé-játék, hogy a párja is meglegyen. Ha pedig végképp nem tudja eldönteni, rappernek vagy mondjuk rockernek öltözzön, itt van néhány gondolatébresztő hozzászólás a témában.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek