OFFLINE

Visszafogottan szexi Lara Stone az új Calvin Klein kampányban

2012. április 3., kedd 07:00

Lara Stone visszafogottan szexi a fülledt hangulatú Calvin Klein 2012 tavaszi-nyári kampányfilmben. Fekete, mély dekoltázsú ruhájából nem villant semmit – nem úgy, mint a Pirelli naptárban – , egyszerű ékszerek, visszafogott smink és természetesség jellemzi a holland modellt. A 28 éves Lara Stone már 2006 óta a CK arca, a fekete-fehér kampányfilmben Tyson Ballou a partnere. A filmet Fabien Baron rendezte, a fotókat pedig a Mert & Marcus, a stylist Karl Temper.

A jelenleg az első számú topmodell azonban korántsem volt ennyire kifinomult és elegáns, amikor David Cameron brit miniszterelnökkel találkozott: fehér miniruhát vett fel, meztelen lábakkal, a ruhája kicsit sem takarta el hiányosságait. Lara Stone férjével, David Walliams-szel, a Britain's Got Talent zsűritagjával ment a miniszterelnökhöz a Sport Relief jótékonysági esemény pénzügyeiről tárgyalni. (Képeket ide kattintva láthat.)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta