OFFLINE

Utómunkától duzzad Kardashianék reklámja

2012. április 2., hétfő 16:35

A Kardashian nővérek rendszeresen hirdetnek sajátmárkás, Kardashian Kollection névre hallgató fürdőruhát vagy fehérneműt, és az utómunkába rendszeresen komoly hiba csúszik. Legújabb kampányuk képe is inkább ijesztő, mint vonzó. A nővérek sötétkék bikinikben pózolnak egy ablak előtt, ami még jó is lehetne, ha Khloe Kardashianból nem csinálnak a retusőrök godzillát: Khloe-nak teljesen eltűnt a nyaka, és bamba képű óriásként magasodik testvérei fölé.

A középen álló Kim Kardashian olyan tökéletes homokóra alakot kapott a PhotoShoptól, ami egyszerűen természetfeletti, az éppen terhes Kourtney-nek pedig egyszerűen leretusálták domborodó hasát (múltkor a szülés utáni hája esett a retus áldozatává). Kardashianék bőre mindemellett úgy fénylik, mintha csak szilikonbevonat lenne – a végeredmény nem nagyon buzdít bikinivásárlásra, Kardashianék mégis elégedettek lehetnek vele, Kim ugyanis Twitterén is posztolta a képet.

kardashian fotosopp

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta