OFFLINE

Cicafejű cipő százötvenezerért - Hiltonéknak megéri

2012. április 2., hétfő 16:36

Vicces cipőben lépett ki Nicky Hilton az utcára a napokban, amikor fodrászhoz indult. A fekete bársonycipő orrát cicafejűre tervezte Charlotte Olympia, és ezért a jópofa poénért 550 eurót kér a vásárlóktól, ami jelenleg több mint százötvenezer forintnak felel meg.

Persze Paris Hilton húgánál egy ilyen lábbeli csak a slamposabb öltözéknek lehet kiegészítője, így hozzá egy egyszerű fekete bőrkabátot, fekete-fehér csíkos felsőt, és szürke streccsnadrágot húzott. A macskafejűre hímzett bársonycipőnek szerintünk kétségtelenül nagy előnye, hogy legalább nem Hello Kitty van rajta, és talán még jobb lenne, ha cicanyomokat is hagyna - ön mit gondol, menő vagy ciki?

1120 szavazat 1099 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta