OFFLINE

A H&M betör a luxuscikkek piacára

2012. március 31., szombat 10:42 |

hm conscious collection lookbook 2012 6

A svéd márka kínálatát luxustermékekkel bővítik - írja a Huffington Post. A márka, amely számos divattervezővel működött már együtt - legutóbb például a Marni kollekció váltott ki hisztériát a divatérzékeny vásárlók körében - mindig olcsó ruháiról volt ismert.

Az új kollekció bevezetése ellentétesnek tűnik az üzletpolitikájukkal, de a cég mindig is nyitott volt az új dolgokra. Charlotta Nemlin, a H&M szóvivője korábban tagadta az új tervekről szóló pletykákat.

A drágább ruhák felé nyitást jelzi, hogy április 12-től 100 üzletben lesz elérhető az Exclusive Conscious kollekció, mely a vörös szőnyeg világát idézi, ugyanakkor a fenntartatható anyagok felé fordul, mint a biopamut, a kender és az újrahasznosított műszál. Michelle Williams már magára is öltötte az új kollekció darabját, a BAFTA díjátadón mutatta meg, mire képes a svéd cég.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta