OFFLINE

Ölünkből a sajtot, a bort: itt a pikniknadrág

2012. március 30., péntek 07:41

Egy olasz divattervező cégnek, az Acquacaldanak köszönhetően elkészült a pikniknadrág, vagyis az ölünket most már nyugodtan használhatjuk étkezőtálcának is.

acquacaldana piknik2
Fotó: Aquacalda

A farmert stílusosan Pic Nic nadrágnak neveztek el, ami alapvetően egy divatos farmer a manapság elharapódzó törökbugyogó fazonban, textilből készült szárnnyal, ami csak akkor bukkan elő, amikor törökülésben ülünk.

Nézzük az Acquacalda honlapjának magyarázatát: "A divat meghatározza a formákat, így a funkciókat a formák keretein belül kell megtalálni. A Pic Nic nadrágot hordva törökülésben lesz egy kényelmes "asztalod", amin elfogyaszthatod az ételt, mikor a szabadban étkezel. A nadrágnak van egy oldalzsebe is az ital számára."

Izgatottan várjuk, mivel rukkol elő legközelebb ez a cég. Reméljük, a következők a Barbecue Melltartó és a Pizza Body lesz.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta