OFFLINE

Claudia Schiffer nem öregszik

2012. március 30., péntek 11:57

Claudia Schiffer ismét modellt állt az amerikai ruhamárka, a Guess számára, írja a Huffington Post. A cég harmincadik születésnapjára megdöbbentő sorozatot készítet, amiről tényleg nehéz megmondani, hogy hány éves rajta a német modell, aki első hasonló sorozatának készültekor mindössze 19 éves volt, és nem egy 41 éves, férjezett három gyermekes anya.

“Schiffer fordulópont volt a Guess életében, és a Guess is fordulópont volt Schiffer karrierjében” - mondta a cég vezérigazgatója, Paul Marciano. Igaz lehet, hiszen Schiffer első sorozatakor a cég is csak nyolc éves volt.

Hogy szemléltessük, mennyire nem fog az idő a dominajelmezben is pózoló Claudia Schifferen, az új képek mellett galériánkban megnézhet pár 20 évvel korábbit is!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta