OFFLINE

Ilyen lenne Ördög Nóra melltartóban

2012. március 29., csütörtök 14:07 |

A Tezenis aktuális köztéri kampányán nem Ördög Nóra van, bármennyire is hasonlít a műsorvezetőre a képen látható modell, persze ez csak közelebbről nézve derül ki.

Tiszta Ördög Nóra, nem?
Tiszta Ördög Nóra, nem?
Fotó: Tezenis

Gyanakodtunk, hogy direkt a hasonlóság, hiszen Ördög Nórával bármit el lehet adni, a joghurttól a magazinig, de nem: az olasz bugyigyártó honlapján szétnézve úgy tűnik, az első körben Karolina Babczynskaként azonosított modell nemzetközi kampányhoz adta arcát és testét, szóval nem a magyar célközönség miatt választottak ilyen modellt. A gyártó online katalógusában nézegethet még képeket a majdnem-Ördögről.

Balra a modell, jobbra Ördög Nóra
Balra a modell, jobbra Ördög Nóra
Fotó: Tezenis / Nánási Pál

További érdekesség, hogy a modell más fotókon még egy kicsit D. Tóth Krisztára emlékeztet, de ebbe már csak egy kép erejéig mennénk bele.

Fotó: Tezenis / Facebook

És az ikertorony-bajnokságot megkoronázandó, íme egy másik kép, amelyet a DTK Show Facebookján találtunk, és amely bizonyítja, hogy D. Tóth Kriszta és Osvárt Andrea tényleg ikertornyok.

Balra D. Tóth, jobbra Osvárt
Balra D. Tóth, jobbra Osvárt
Fotó: Facebook

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta