OFFLINE

Louboutin szexis szexcipőjében nem csak szexelni lehet

2012. március 29., csütörtök 15:09

Szexcipőnek eddig a hordhatatlan sarkú és fazonú, csak fekvéshez, térdeléshez, guggoláshoz stb. használt lábbeliket hívtuk, amik semmi másra nem voltak jók, minthogy dugjunk benne. Arra viszont nagyon, mert dögösek és a pasik egy része rettenetesen beindul tőlük, amit meg szeretünk.

Na most viszont a híres designer, Christian Louboutin előállt egy feketében és nude színben kapható szimpla magassarkúval, amire viszont egyszerűen ráírta, hogy SEX.

A swarovski kristályokkal kirakott topánt hordta már Ashanti a New York Fashion Week-en, Katy Perry a vörös szőnyegen és Kate Upton is.

De vajon mi lehet az üzenet? Hogy a viselője szereti a szexet? Hogy szexelni akar? Hogy szabad a pálya, gyere és dugj meg bátran? Nem tudni, hogy Louboutin-nak mi volt a célja, de egyszer már nyilatkozott egy szexes marhaságot: szerinte a magassarkú viselése azért szexi, mert olyan formába rendezi a lábfejet, mint amilyenbe az magától feszül orgazmus közben. "Ha magassarkúba bújtatod a lábad, magadat helyezed potenciálisan orgazmikus helyzetbe". Tehát a dizájner újra furcsán értelmezte a szex és a cipő kapcsolatát, de szerintünk jobban tenné, ha csak simán maradna a tervezésnél, és elhinné, hogy nem kell ráírni és belemagyarázni semmit, egy jó cipőtől egy nő mindenképp dögös és szexi tud lenni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta