Louboutin szexis szexcipőjében nem csak szexelni lehet

Szexcipőnek eddig a hordhatatlan sarkú és fazonú, csak fekvéshez, térdeléshez, guggoláshoz stb. használt lábbeliket hívtuk, amik semmi másra nem voltak jók, minthogy dugjunk benne. Arra viszont nagyon, mert dögösek és a pasik egy része rettenetesen beindul tőlük, amit meg szeretünk.

Na most viszont a híres designer, Christian Louboutin előállt egy feketében és nude színben kapható szimpla magassarkúval, amire viszont egyszerűen ráírta, hogy SEX.

A swarovski kristályokkal kirakott topánt hordta már Ashanti a New York Fashion Week-en, Katy Perry a vörös szőnyegen és Kate Upton is.

De vajon mi lehet az üzenet? Hogy a viselője szereti a szexet? Hogy szexelni akar? Hogy szabad a pálya, gyere és dugj meg bátran? Nem tudni, hogy Louboutin-nak mi volt a célja, de egyszer már nyilatkozott egy szexes marhaságot: szerinte a magassarkú viselése azért szexi, mert olyan formába rendezi a lábfejet, mint amilyenbe az magától feszül orgazmus közben. "Ha magassarkúba bújtatod a lábad, magadat helyezed potenciálisan orgazmikus helyzetbe". Tehát a dizájner újra furcsán értelmezte a szex és a cipő kapcsolatát, de szerintünk jobban tenné, ha csak simán maradna a tervezésnél, és elhinné, hogy nem kell ráírni és belemagyarázni semmit, egy jó cipőtől egy nő mindenképp dögös és szexi tud lenni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek