OFFLINE

Őrületes barokk ékszerek velúrból

2012. március 28., szerda 07:58 |

Screen shot 2012-03-15 at 11.50.16 AM.png

A brit tervező velúrdarabokat és láncokat használ őrületes kompozíciók alkotására. Semmi óvatoskodás, semmi kompromisszum, ékszerei nagyok, vadak és gyönyörűek.

Elvira Sazesh ékszerei mellé nem sokat kell variálni az öltözékkel, egy ilyen, régmúlt szerájokat idéző darab a legegyszerűbb trikón mutat a legjobban. Sőt, ez a látszólag hanyag stílus enged lovaglócsizmát és bakancsot is maga mellé, nem csak tűsarkút és puccot.

Screen shot 2012-03-15 at 11.44.15 AM.png

A lágy anyag ráadásul tudja azt, amit egyetlen gyémánt sem, játékosan és szexin bemozdul viselőjén.

Screen shot 2012-03-15 at 11.52.42 AM.png

Aki kedveli a nagy fülbevalókat, az se marad pajkos darabok nélkül, vásárolhat olyat, mint például a nyitóképen látható színes, fémes móka. Az ékszerek a Boticca, egyedi dizájnerholmikat árusitó webshopban megvásárolhatók, ez a fekete-arany szépség például 190 dollár.

Screen shot 2012-03-15 at 11.49.29 AM.png

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta