OFFLINE

Ördög Nóra és Lilu stepfordi feleségekként cukiskodnak

2012. március 27., kedd 07:31

Nánási Pál a Hot! Magazinba fotózta celeb-nejét, Ördög Nórát, és műsorvezető-párját, Lilut. A fotózás koncepciója a cukiskodás volt és a Strepfordi feleségek világának megidézése – a végeredmény minket mégis a Louis Vuitton 2012-es tavaszi kampányára emlékeztet. A színek, a helyszín, a frizurák, a finom mozdulatok, a fekete-szőke modell páros, sőt, még a körömcipők és ruhák hangulata is olyan Louis Vuitton-os.

A fotót készítő Nánási Pál szerint viszont a koncepcióban egyáltalán nem játszott szerepet az LV kampánya, a hasonlóság véletlen.

„Szerettem volna róluk egy olyan sorozatot csinálni, ami a Stepfordi felségek világát idézi. A képek ennek a mintájára készültek, cukormázas vidám, tiszta, friss képeket szerettem volna készíteni róluk. Lehet, hogy hasonlít a végeredmény a Louis Vuitton kampányra, láttam azt a kampányt, de nem ez volt a koncepció” – mondta a Velvetnek Nánási Pál. A frizurákért Nagy Sándor, az R2 fodrásza felel, a styling Holdampf Linda munkája.

A jól sikerült, romantikus, álomvilágba illő képek mellett a két műsorvezetővel készült interjú olvasható, így szerencsére az is kiderül, ők mit gondolnak a képekről:

Ön szerint koppintás?

 • 2549
  Igen, Nánási másolta a LV kampányt
 • 88
  Nem, Nánási a Stepfordi feleségekből inspirálódott
 • 80
  A LV koppintotta a Stepfordi feleségeket
 • 581
  Mindegy, tök jók a képek

„Imádom, amikor egy fotózás kedvéért olyan világba csöppenek, amely a hétköznapokban nem annyira jellemző rám. Bár talán hozzám mégis közelebb áll mindez, mint Liluhoz, ráadásul nekem könnyebb dolgom volt, hiszen a férjem Palkó közelsége mindig nagy biztonságot ad a fotózásokon” – mondta Ördög Nóra a Hot!-nak. Alább megnézheti, hogyan készült a Louis Vuitton cukormázas kampánya:

Ha látta a LV werkfilmjét, és a galériát, illetve a Stepfordi feleségek alábbi részletét is jól végignézte, szavazzon: ön szerint Nánási képein egyszerűen a Stepfordi feleségek hangulata jön át, vagy esetleg mégis van benne némi Louis Vuitton? Esetleg a LV is a filmből vette az ötletet? Vagy senki nem vett sehonnan semmit? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta