OFFLINE

A gyöngyös pucérruha újra támad

2012. március 27., kedd 15:09

Jennifer Love Hewitt is felhúzta azt a kamu-meztelenruhát, amelyet korábban már Britney Spears és Jennifer Lopez is magukra vettek. A színésznő a “The Client List” című sorozatát promózza a cuccban, íme egy videó, amely számos szögből bemutatja a jelenséget.

Ha még emlékeznek, korábban Britney Spears a Toxic című klipjében tűnt fel ebben a ruhában, amely olyan hatást kelt, mintha a női test intim részeit csak gyöngyök és kristályok takarnák.

Őt koppintva nyomult Jennifer Lopez tavaly, az American Music Awardson, előadva akkor még újnak számító dalát, a Papit. A most vizsgált ruha körülbelül a harmadik percnél látható, az előtt pedig több rétegben hántják le róla. Ha érdekli az ilyesmi, feltétlenül nézze végig.

Őrületesen meglepő kérdésünk következik: melyik művésznőnek áll

Kinek?

  • 1403
    Jennifer Love Hewitt
  • 1192
    Britney Spears
  • 517
    Jennfer Lopez

legjobban a mindhármuk által felpróbált dressz? Britney Spears vonaglott a legtetszetősebben, vagy Jennifer Lopez réteges öltözködése, esetleg Jennifer Love Hewitt fotózása igazán figyelemreméltó?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta