OFFLINE

Photoshop nélküli címlapkép készült Cate Blanchettről

2012. március 25., vasárnap 13:22

Miután Demi Moore-t nemrég sikerült majdnem 20 évesre photoshopolni a Helena Rubenstein kampányában, Cate Blanchett az Intelligent Life magazin címlapjára úgy került fel, hogy a fotó nincs retusálva - írta meg a Telegraph.

Tim de Lisle, a magazin szerkesztője részletesen kifejtette a lázadásuk okát: "A legtöbb kép, ami színésznőkről készül a photoshopnak köszönhetően ránctalan arcokat, valószínűtlenül sima bőrt eredményez, hogy az ember azt kérdezi: a fotós miért nem egy viaszbábut fényképezett le?"

Fotó: The Economist

Az Oscar-díjas színésznő, aki jelenleg a Sydney Theater Company művészeti vezetője, egy ausztrál darabbal tér vissza Németországba. A fotón is hétköznapi ruhában látható. „Úgy néz ki, mint önmaga. Mint egy 42 éves nő, aki ideje nagy részében dolgozik, és a maradék időben a három gyerekével foglalkozik” - nyilatkozta Lisle.

Valóban kevés utómunkát igényelt a fotó, de szerintünk talán Blanchett ragyogó arcszíne és tiszta bőre némi retusálás eredménye. De az is lehet, hogy nem. Másokat viszont sikerült nagyon elcseszni, itt egy korábbi válogatásunk, ahol alaposan megszaladt az egér.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta