Photoshop nélküli címlapkép készült Cate Blanchettről

Miután Demi Moore-t nemrég sikerült majdnem 20 évesre photoshopolni a Helena Rubenstein kampányában, Cate Blanchett az Intelligent Life magazin címlapjára úgy került fel, hogy a fotó nincs retusálva - írta meg a Telegraph.

Tim de Lisle, a magazin szerkesztője részletesen kifejtette a lázadásuk okát: "A legtöbb kép, ami színésznőkről készül a photoshopnak köszönhetően ránctalan arcokat, valószínűtlenül sima bőrt eredményez, hogy az ember azt kérdezi: a fotós miért nem egy viaszbábut fényképezett le?"

The Economist

Az Oscar-díjas színésznő, aki jelenleg a Sydney Theater Company művészeti vezetője, egy ausztrál darabbal tér vissza Németországba. A fotón is hétköznapi ruhában látható. „Úgy néz ki, mint önmaga. Mint egy 42 éves nő, aki ideje nagy részében dolgozik, és a maradék időben a három gyerekével foglalkozik” - nyilatkozta Lisle.

Valóban kevés utómunkát igényelt a fotó, de szerintünk talán Blanchett ragyogó arcszíne és tiszta bőre némi retusálás eredménye. De az is lehet, hogy nem. Másokat viszont sikerült nagyon elcseszni, itt egy korábbi válogatásunk, ahol alaposan megszaladt az egér.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek