OFFLINE

Újabb ruhát magyarított a Sugarbird

2012. március 24., szombat 12:58

Bár Zimány Linda szerint a divatban felesleges hasonlóságokat keresni, mert mindig minden ismétlődik, mi azért mégsem mennénk el szó nélkül a legújabb ún. ismétlődés mellett. Egy olvasónk lett figyelmes a hasonlóságra az egyik, Zimány Linda által a 2012-es tavaszi-nyári kollekcióba tervezett Sugarbird ruha és a Herve Leger 2009-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik modellje között, merthogy van, nem is kicsi.

A képet a Sugarbird ruháról Dukai Regina töltötte fel a Facebookra a napokban, egyebek mellett ezt írta mellé: "Ma Linda egyik szuper neon Sugarbird ruciját mutatom meg nektek!! :) Én imádom mindkettőt!!! :))) (És persze a kis kukámat és a hűtőmet is a háttérben!!) :))))))) Szép napot nektek facebook lakók!! :)."

A két darab között első és második ránézésre sem sok különbséget fedeztünk fel: igen, míg az egyik fekete, addig a másik rikító neon, és mintha az egészet tükrözték volna, illetve a Sugarbird ruha pántja egy kicsit keskenyebb, és nem annyira rövid, mint a Herve Leger-darab. Összességében talán nem túlzás azt állítani, prosztósították, itthonra ez is jó. Telefonon és e-mailben is kerestük a ruha tervezőjét, Zimány Lindát, de a poszt megjelenéséig nem sikerült elérnünk.

Nem ez az első alkalom, hogy a celebmárkaként nyilvántartott Sugarbirddel kapcsolatban felmerül a nyúlás gyanúja. Legutóbb tavaly október közepén akadt erre példa, amikor egy Stella McCartney ruha vonalai köszöntek vissza egy Sugarbird modellben, amit Zimány Linda viselt. Akkor a glammodell azt mondta, teljesen máshonnan vette az ötletet, Moszkvában látott valami hasonlót. "És nem olyan speciális megoldás, ez a hetvenes évek divatja, a Chanel kollekcióban a hetvenes években is lehetett látni. Szerintem ez egy alapdarab." Persze az ismétlődésre korábban is volt példa, 2011. október elején, amikor bemutatták az új kollekciót, több darab is nyúlásszagúnak tűnt, erről bővebben itt olvashat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta