OFFLINE

Egy malájziai bolt ingyen pasit ad a cipő mellé

2012. március 24., szombat 09:55

Egy cipőbolt "ingyen pasit a cipő mellé" akcióba fogott - írta a nymag.com. Az amúgy meglehetősen fantáziátlan, Cipő, Cipő, Cipő nevű, Kuala Lampurban működő malájziai cipőbolt összeállt egy társkereső oldallal, és most cipővásárlási lázban szenvedő nőket igyekeznek összehozni olyan pasikkal, akik aztán finanszírozni is tudják ezen nők szenvedélyét.

A Cipő, Cipő, Cipő így kampányolt Facebook oldalán: "Képzeljék csak el! Egy férfi, aki ismeri az ízlését, és meg is veszi magának a cipőt! Valóra vált álom? Igen, az! A Cipő, Cipő, Cipő-ben mindent megtalál, amire csak a szíve vágyik! Ehhez elég, ha megvásárol egy párat boltunk speciális cipőválasztékából, és máris randevúzhat egy olyan férfivel, akinek ugyanolyan az ízlése cipők terén, mint önnek. Majd ebédeljen az Actually-ban, Ázsia első számú randi-éttermében, s máris megtalálja azt az agglegényt, aki megfelel önnek. S ez még nem minden! 10%-os kedvezményt kap a cipőink árából, mégpedig ezen szőke herceg jóvoltából! Még mindig nem hisz a tündérmesékben? Biztosíthatjuk, hogy rosszul teszi: mi nem viccelünk!"

Nos, önök szerint vajon megéri egy pár ingyen cipő és egy ingyen ebéd egy alighanem lábfétises pasival, egy olyan cipőben, amire ez a férfi bukik? Nyilván nem, viszont ismerjük be, azért megfordul a fejünkben, hogy milyen jó lenne egy olyan pasit találni, aki könnyen meggyőzhető arról, hogy mennyire nagy szükségünk van pont arra az egy pár cipőre, amit kiszemeltünk magunknak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta