OFFLINE

Milla Jovovich kiborotvált frizurát villantott

2012. március 23., péntek 07:28

Megosztó trendekből sosincs hiány, gyakran fel is tesszük a kérdést, hogy menő valami vagy sem, aztán az olvasó szavaz, a Facebook-kommentelők összeugranak és jól van. Sokszor valóban nem tudjuk eldönteni, hogy egy trend tulajdonképpen tök béna, csak divat lett, vagy azért lett divat mert a többség szerint jól néz ki. Most viszont határozott vagyok: ha a pasim nem kapna hülyét, nyúlnék is a hanyíróért, mert Milla Jovovich feje végleg  meggyőzőtt arról, hogy a kiborotvált, rövidebb formájában Hitlerjugend hajnak nevezett trend igenis van annyira állat, mint amennyire csinos.

1~186

A nemrég egyéb testrészeit is villantó Milla épp karatézni vitte a kislányát, amikor lekapták az új frizurájával. A smink nélkül is vonzó színésznő feje állítólag a Max Mara Group családjába tartozó Marella márka új kampánya miatt látott hanyírót, de erről még nincs hivatalos infó, csak egy hír a Milla Funsite-ról és néhány rossz minőségű fotó. Az egyre gyakoribb kiborotválós frizura trendet követte már Kesha, aki még szegecsekkel is kiverette, Rihanna, vagy a kis Willow Smith is. És 15 évvel ezelőtt én is. Ön kipróbálná?

Az oldalt felborotvált frizura csajokon...

  • 912
    ...szexi tud lenni, ha valaki tudja viselni.
  • 412
    ...nem nőies, fujj.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta