OFFLINE

Hippiszandált készített emlékbe Jimmy Choo

2012. március 22., csütörtök 06:31

121irissnn large pro tan
Fotó: Jimmy Choo

A kilencvenéves divatikonnak, Iris Apfelnek címezve tervezett szandált Jimmy Choo.

A The Iris néven futó modell közell húsz centiméteres sarkakon billeg, így a megtisztelt hölgy kis valószínűséggel sétálhatna benne, hiába engedhetné meg magának az 1495 dolláros (kb. 330 ezer forintos) árat.

A szandál szerintünk sokkal inkább idézi a hetvenes évek bőrszíjakból és színes szemétből építkező hippi divat világát, mint Iris Apfel mindig barokkos, és tömény stílusát, de lehet, hogy a cipőtervező csak a fiatalságára akarta emlékeztetni a hölgyet.

2011 12 Iris-Apfel-MAC

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta