OFFLINE

A láthatatlan vagy az ősasszony-szemöldök jobb?

2012. március 21., szerda 07:01

Mint az égvilágon minden, most éppen a szemöldöktrendek mennek egymással teljesen szembe. A Huffington Post Daphne Groeneveld szemöldökének szentelt egy posztot, a holland modell ugyanis a láthatatlan változattal pillog a francia Self Service magazin címlapján.

Daphne Groeneveld a Self Service címlapján
Daphne Groeneveld a Self Service címlapján
Fotó: Self Service

A fotó Alasdair McLellan alkotása. Mint a lap felhívja rá a figyelmet, a nemszemöldök azért is lehet mostanában ilyen kedvelt a modelleken, mert A tetovált lány amerikai remake-jében főszerepet játszó Rooney Mara is így látható a filmben.

Rooney Mara a filmben
Rooney Mara a filmben
Fotó: Northfoto

Az Elle viszont arról értekezik, hogy a dús és sötét szemöldök a menő. Ők Lily Collinsra (Phil Collins színésznő-modell lányára), illetve a Chanel kifutós modelljeire hivatkoznak, illetve egy új módszerre, amelynek segítségével bárki bozontos szemöldökre tehet szert. Nézegessen szemöldökös celebeket az alábbi galériában, akár ilyen is lehet, ha akar.

Az akarás mellett persze pénz is kell: a Sanusi Umar által kifejlesztett uGraft eljárás során több száz szőrszálat ültetnek át a nyakszirtről a

Melyik szemöldök tetszik?

 • 1492
  Dús, nő vagyok
 • 1008
  Dús, férfi vagyok
 • 111
  Láthatatlan, nő vagyok
 • 91
  Láthatatlan, férfi vagyok
 • 1081
  Egyik ilyen, másik olyan

homlok vonatkozó területeire, mindezt 6-8000 dollárért (1,3-1,7 millió forint).

Umar az Elle-nek úgy nyilatkozott, az akár négy órán át is tartó eljárást főleg férfiak kérik, mivel a dús szőrzetet a férfiasság jelének tekintik. Ön szerint melyik jobb, ha már? Dús legyen, vagy inkább ne is látsszon? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta