OFFLINE

Divatblogger csajok terveztek a Mango-nak

2012. március 19., hétfő 16:34

Akit érdekelnek a divatblogok, biztosan ismeri Andy Torres-t, akit egyszer már láthattak nálunk leopárdmintás nadrágban és a hatására még egy inget is kihipóztunk. Most viszont szeretnénk megmutatni, milyen is a divatblogger, aki nem csak a szettjeit fotózgatja nap mint nap és kész, hanem egész komolyan belecsap a lecsóba.

Április 12-től kapható a három nemzetközlieg is ismert és menő divatblogger lány, a mexikói Andy, az olasz Chiara és a svéd Carolina közös kollekciója a Mango-nál.

A három barátnő először egy saját ruhamárkát hozott létre, a Werelse-t. Az e-shopban 40 és 60 EUR közötti pólókat lehet venni tőlük, a Mango TOUCH neve alatt pedig táskákat és cipőket terveztek, három külön stílusban, és nem is rosszakat. A kiegészítket bemutató kisfilmben a bloggercsajokon kívük szerepel még Rossy de Palma, a legrondább spanyol színésznő is.

Azt nem tudjuk, hogy nálunk kaphatóak lesznek-e a lányok cuccai, de a Mango webshopja szállít Magyarországra is, így ha szeretnénk magunkévá tenni egy kis részt a lányokból, online könnyen magunkévá tehetjük a rikító Neon, a a fétises Buckle vagy a kényelmes Silver kollekció darabjait.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta