Divatblogger csajok terveztek a Mango-nak

Akit érdekelnek a divatblogok, biztosan ismeri Andy Torres-t, akit egyszer már láthattak nálunk leopárdmintás nadrágban és a hatására még egy inget is kihipóztunk. Most viszont szeretnénk megmutatni, milyen is a divatblogger, aki nem csak a szettjeit fotózgatja nap mint nap és kész, hanem egész komolyan belecsap a lecsóba.

Április 12-től kapható a három nemzetközlieg is ismert és menő divatblogger lány, a mexikói Andy, az olasz Chiara és a svéd Carolina közös kollekciója a Mango-nál.

A három barátnő először egy saját ruhamárkát hozott létre, a Werelse-t. Az e-shopban 40 és 60 EUR közötti pólókat lehet venni tőlük, a Mango TOUCH neve alatt pedig táskákat és cipőket terveztek, három külön stílusban, és nem is rosszakat. A kiegészítket bemutató kisfilmben a bloggercsajokon kívük szerepel még Rossy de Palma, a legrondább spanyol színésznő is.

Azt nem tudjuk, hogy nálunk kaphatóak lesznek-e a lányok cuccai, de a Mango webshopja szállít Magyarországra is, így ha szeretnénk magunkévá tenni egy kis részt a lányokból, online könnyen magunkévá tehetjük a rikító Neon, a a fétises Buckle vagy a kényelmes Silver kollekció darabjait.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek