OFFLINE

Eljegyzési gyűrű helyett hatalmas halálfej Schwarzenegger ujján

2012. március 18., vasárnap 09:50

Az elvileg válófélben lévő Arnold Schwarzenegger eljegyzési gyűrűjéről posztoltunk nemrég, most viszont egész másfajta ékszereket húzott ujjaira a volt kaliforniai kormányzó. A Genfi Nemzetközi Autókiállításon beszédet mondó Schwarzi jobb kezének gyűrűs ujján egy vicsorgó tetovált halálfej, bal kezének közepső ujján pedig egy hatalmas kék köves gyűrű díszeleg. Ráadásnak egy charm karkötő is járt a csuklójára, mintha az még hiányzott volna az öltönyös színész megjelenéséhez.

A 65 éves színész és politikus választását nem tudjuk hova tenni, de a gyűrűket simán elfogadnánk. És Ön mit gondol, menő az öltönyhöz a halálfej, vagy inkább felejtős?

1613 szavazat 1694 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta