OFFLINE

Nicole Kidman kalocsai mintában utazik

2012. március 16., péntek 16:16

A kalocsai mintás Forma 1-es overall népszerűsége után újra magyaros motívumokat fedeztünk fel egy tényleg A-listás nemzetközi hírességen. Nicole Kidman tegnapelőtt indult el repülővel Los Angelesből és tegnap ért Sydneybe. A repülőtereken induláskor és érkezéskor is lefotózták, így rengeteg fotót kaptunk az Oscar-díjas színésznő könnyed, fehér ruhájáról, amit a vállrészen és a ruha aljánál is kalocsai minta díszít.

Önnek tetszik Nicole Kidman kalocsai mintás ruhája?

 • 3435
  Igen
 • 680
  Igen, de csak mert Nicole Kidmanen van
 • 511
  Hát nem ájultam el tőle
 • 233
  Ronda, ciki, nem tetszik

A nemzetközi sajtó csak azt jegyzi meg a ruháról, hogy milyen jól áll Kidmannek, illetve hogy milyen jól megy kislányai öltözékéhez, azt azonban egyelőre nem sikerült kiderítenünk, melyik tervező jóvoltából került be a magyar népművészet Nicole Kidman ruhatárába. Úgy tűnik, egyelőre a hazai bloggerek sem jöttek rá, honnan származhat ez a ruha - amennyiben ön tudja a megfejtést, kérjük, feltétlenül írja meg nekünk a Velvet email-címére!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta