OFFLINE

Nicole Kidman kalocsai mintában utazik

2012. március 16., péntek 16:16

A kalocsai mintás Forma 1-es overall népszerűsége után újra magyaros motívumokat fedeztünk fel egy tényleg A-listás nemzetközi hírességen. Nicole Kidman tegnapelőtt indult el repülővel Los Angelesből és tegnap ért Sydneybe. A repülőtereken induláskor és érkezéskor is lefotózták, így rengeteg fotót kaptunk az Oscar-díjas színésznő könnyed, fehér ruhájáról, amit a vállrészen és a ruha aljánál is kalocsai minta díszít.

Önnek tetszik Nicole Kidman kalocsai mintás ruhája?

 • 3433
  Igen
 • 680
  Igen, de csak mert Nicole Kidmanen van
 • 511
  Hát nem ájultam el tőle
 • 233
  Ronda, ciki, nem tetszik

A nemzetközi sajtó csak azt jegyzi meg a ruháról, hogy milyen jól áll Kidmannek, illetve hogy milyen jól megy kislányai öltözékéhez, azt azonban egyelőre nem sikerült kiderítenünk, melyik tervező jóvoltából került be a magyar népművészet Nicole Kidman ruhatárába. Úgy tűnik, egyelőre a hazai bloggerek sem jöttek rá, honnan származhat ez a ruha - amennyiben ön tudja a megfejtést, kérjük, feltétlenül írja meg nekünk a Velvet email-címére!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta