OFFLINE

Rihanna melltartóban vonaglik az ágyon

2012. március 13., kedd 06:43

Az énekesnő nem okoz csalódást az Armani új reklámjában, hozza a szokásos formáját, ami jelen esetben azt jelenti, hogy a fekete-fehér filmecske nagy részében melltartóban és bugyiban vonaglik egy ágyon több tetoválását is megvillantva. Jó, a végén azért kerül rá némi ruha, hiszen mégis csak az Armani farmerkollekciójának reklámfilmjéről van szó. A közel egy perces videóban persze semmi olyat nem látni, amit eddig a fürdőruhás fotók nagy kedvelője ne mutatott volna már meg. A barbadosi hírességnek nem ez az első Armani-kampánya, de a Daily Mail szerint korábban sosem készítettek televíziós reklámot az ő főszereplésével.

A debütáló hirdetés egyébként első blikkre sokkal szexisebbnek tűnik, mint a kampányfotók, amelyekről már januárban írtunk. A frizuráját gyakran változtató énekesnő szerencsére ezúttal nem erőltette a szőkeséget. Igaz, a cég részben talán ennek a frizurának köszönheti, hogy az Advertising Age nevű brit reklámipari szaklap szerint az övék lett 2011 legszexibb reklámja. Kíváncsian várjuk, hogy a reklámfilm, ami Madonna I Want You című számához készüt klipet idézi, hasonló sikereket ér-e majd el.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta