OFFLINE

Meztelenül pózol a terhes Jessica Simpson

2012. március 10., szombat 10:34

JESSICA-SIMPSON-ELLE-PREGNANT

Jessica Simpson igazán elit klubba lépett be azzal, hogy Demi Moore, Britney Spears, Cindy Crawford és Claudia Schiffer után ő is a legapróbb részletekig avatja be a külvilágot terhessége következményeibe, és óriási hassal pózol az áprilisi Elle címlapján. Ráadásul végre azt is elárulta, hogy lánya lesz , illetve abba is beavatta a nyilvánosságot, hogy leginkább attól fél, hogy a vőlegénye, Eric Johnson túlzottan a saját képére formálja majd gyereküket. “Eric annyira sportos. Lesz egy sportos lányunk is, és nem fogom tudni magammal vinni vásárolni” - mondta az énekesnő.

Simpson és vőlegénye persze a maguk ízléses módján készülnek a szülésre, hat és fél millió dollár értékű ékszerek érkeznek szülési ajándéknak, császármetszéssel születik a lány, és Jessica Simpson korábban arról is meg volt róla győződve, hogy várandóssága miatt dagadt fel a szája.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta