OFFLINE

Menő lett a férfiharisnya

2012. március 9., péntek 14:26

Dübörög a férfiharisnya üzlet, állítja Emilio Cavallini olasz divattervező.  "A harisnya-eladások 2-3 százalékát adják a férfiharisnyák, és a kereslet egyre nő" - mondta a harisnyáiról híres dizájner.

„Amikor elindítottuk a boltot, azt tapasztaltuk, hogy a közepes és nagy méretű harisnyákat főleg férfiak veszik. A neten keresgélve felfedeztem, hogy férfiharisnya-kultusz kezd kialakulni.”

Cavallini úgy döntött, unisex harisnyákat kezd gyártani, melyek jobban lélegzenek mint a női darabok. Persze mindenkit az érdekel, hogy kik hordják ezeket? "Ugyanazok, akik hosszú alsóneműt vagy jégeralsót a nadrágjuk alatt. Persze főleg télen, hogy ne fázzanak annyira." A kereskedő szerint a bátrabbak rövidnadrággal is kombinálhatják a mintás darabokat. Arra, hogy ágyéktájékon nem kényelmetlen-e a pasiknak a harisnya, Cavallini csak ennyit válaszolt: „Ha az olasz férfiaknak kényelmes, akkor kényelmes lesz az egész világnak”

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta