OFFLINE

Az isteni androgün modell picsa feliratú sapkában is szép

2012. március 8., csütörtök 13:07

Ki mással kedveskedhetnénk nőnapon kedves olvasóinknak, mint egy csodálatos szépségű modellel, Andrej Pejiccel? A kiegészítőket gyártó amerikai cég, az ADEEN a transznemű modellel készített egy videót a C--T: A Black and White Series című videósorozata újabb részében.

ANDREJ-PEJIC-ADEEN
Fotó: Adeen

A fotókon és a videókon a hosszú szőke hajú Andrej Pejic monokiniben és fekete sapkában pózol, a háttérben símaszkos félmeztelen pasik díszelegnek. A kilencvenes éveket idéző sapkán van a hangsúly, annak CUNT nevű feliratán, ami picsát jelent magyarul.

"A CUNT tisztelgés Rupaul előtt, ugyanis a műsora, a Drag Race üzenetének rövidítése: Charisma, Uniqueness Nerve and Talent" – magyarázza a cég a weboldalán. Az ADEEN egyébként nem a konzervatív, szolíd termékeiről híres, van olyan sapkájuk, amire például az van írva: pretty bitch, azaz helyes szuka.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta