OFFLINE

Neonzöld, kék, pink: színes hajjal nyomulnak a celebek

2012. március 7., szerda 15:19

Januárban megjósoltuk, hogy az idei über-trend a színes haj lesz, és tényleg: a külföldi celebek közt lassan alig marad olyan, akinek ne lenne extrém színűre festve a haja, és a divathetek kifutóin is érdekes hajszíneket láthattunk.

Kezdjük Vanessa Hudgensszel, aki szép, fekete haját szívatta le szalmasárgára: nem egy extrém hajszín, de azért elég drasztikus változás (képek a szőke színésznőről itt) – a US Weekly szerint nem is igazi a festés, hanem parókáról van szó. Katy Perry már komolyabban ráment a színekre: rózsaszín frizuráját egy ideje hirtelenkékre festette, a párizsi divathéten pedig megmutatta, hogyan lehet egy színes hajat elegánsan és különlegesen is hordani. A befésülés nélkül elég közönséges hajszínhez egyszer talpig kékbe öltözött, a régi jó kék parókás időket idézve, máskor pedig fáradt-rózsaszín szettel egészítette ki az extrém hajat.

Perryn kívül a mindig trendi 11 éves tiniceleb, Willow Smith vállalt be egy különös színt: ő neonzöldre festette haját, és fel is pakolt egy menő fotósorozatot az Instagramra. A sokakat idegesítő, hipszter-Smith nagyon jól tud ajakbiggyeszteni, de ettől még mindig úgy néz ki a legtöbb képen, mint egy sovány kisfiú. A galériában megtalálja a lassan felnövő celeblány zöldhajú képeit, itt pedig még sokkal több Smith-fotót láthat.

Az extrém frizuratrend természetesen a divatheteken is megjelent: a sok furcsa ruha mellett érdekes hajakat is nézegethet a legfurcsább bemutatók képein, de külön kiemelnénk Jean Paul Gaultier modelleit: az haute-couture divathéten Amy Winehouse-ra emlékezve vonultak a színes hajú modellek, a prêt-à-porter divathéten pedig felül színes, alul ragacsos hajat álmodott a fodrász a lányokra - a gigalenövés amúgy a válság trendje, és állítólag hamarosan az utcai divatba is betör.

És ha már hajtrend, ne felejtsük el azokat sem, akik régóta nyomulnak színesen: Kelly Osbourne-nak biztos bejön az ősz haj, mert régóta kitart mellette, Rihanna és Nicky Minaj pedig szinte folyamatosan sokkolnak újabb és újabb frizuráikkal: Minaj volt már vörös, és pink is, Rihanna pedig általában piros hajjal él, kivéve mikor megunja, és visszafesteti barnára tincseit.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta