OFFLINE

Sophie Marceau hasonmását vetkőzteti az Agent Provocateur

2012. március 6., kedd 11:35

tk3s 113427 23

Mylene Jampanoï francia színésznő az Agent Provocateur 2012-es tavaszi-nyári újabb kampányfilmjében ártatlan múzsát játszik, akit levetkőztet a festő. A fehérneműmárka a The Muse című kampányfilmjében a lágyabb, romantikusabb típusú erotikát mutatja be. Álomszerű hangulat, törtfehér szín és homályos kép jellemzik a mindössze másfél perces filmet, amiben a Sophie Marceau-ra nagyon hasonlító Mylene Jampanoï végig egy széken ül.

Az Agent Provocateur előző 2012-es tavaszi-nyári, mozgalmas – hármasszex a fehér selyemlepedő alatt – kampányfilmjéhez képest a Muse a dohányfüsthöz hasonlóan hömpölygő és lassú, de mell azért van benne.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta