OFFLINE

Itt a csaj, aki lenyomta Jennifer Anistont

2012. március 6., kedd 07:51 |

Kiváló modell-pedigréje ellenére Elettra Wiedemann viszonylag ismeretlen arc, pár magazin kivételével nem igazán találkozhattak vele a divat iránt érdeklődők. Ám ez nem akadályozta meg Peter Davist, az új Scene magazin alapítóját abban, hogy a csajt helyezze az új magazin bemutatkozó kiadványának címlapjára. A publikus kiadás a március első hetében debütál az újságárusok standjain és Manhattan pár, kiválasztott épületében.

cover-march

A New York Times-ban Davis elmondta, hogy ezt az új magazint az a gondolat inspirálta, hogy New York nem csak a hipertrendi, ultragazdag Upper East Side-ból áll, és az egész várost kell megszólítani vele.

tk3s visual 245862 007

Ön melyik csajt választaná?

  • 2194
    Wiedemannt
  • 5184
    Anistont

Épp ezért az első számban szerepelni fog Courtney Love, valamint Jennifer Aniston (aki menőbb) és pasija, Justin Theroux is, de a címlapot illetiően Aniston alulmaradt Wiedemann-nal szemben. Utóbbi ugyanis az Upper East Side-ról származik, de a kevésbé posh városrészekben is hiteles arcnak tekinthető. A modell egyébként az eszével is villoghat, elvégre egyetemi diplomát szerzett nemzetközi kapcsolatokból, valamint a London School of Economics-on és aktivistaként is tevékenykedik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta