OFFLINE

Lindsay Lohan új arca néha püffedt, néha dögös

2012. március 3., szombat 11:03

Először arra figyeltünk fel, hogy az alapvetően divatfotós, de inkább a durván korhatáros perverz ügyeiről ismert Terry Richardson egymás után posztolja blogjára a furábbnál furább Lindsay Lohan-fotókat. A legutóbbi közös munkájuk, ami a Love magazin számára készült, az Unseen Lindsay (Láthatatlan Lindsay) címet kapta, most viszont valóban olyan arcát látjuk, mint még soha. Már ha ez Lohan arca egyáltalán.

Aztán jött a Saturday Night Live adása, amin a színésznő  durván püffedt és torz arccal jelent meg. Talán botox, kollagén, drogok, alkohol és még ki tudja milyen anyag és beavatkozás hatására, de  Lindsay Lohan ezeken a képeken egyre kevésbé hasonlít önmagára.

A vonásai nyomokban felfedezhetőek ugyan, de ha így megy tovább, jobban jár ha egy névtáblát tűz a mellére, mert még a fotósok se fogják felismerni.

Aztán most meg itt van néhány még frissebb - bár ki tudja, mikor készült - kép a JAG Jeans kampányából, ahol az ezek szerint még mindig piacképes celebnek gondolt Lohan egészen összeszedettnek tűnik.

Hogy tetszik Önnek Lindsay Lohan új arca?

  • 109
    A réginél bármi jobb, ez is.
  • 89
    Nincs különdbség, csak kicsit fáradt.
  • 946
    Hogy elcsúfította magát ez a lány!

A fotókon dögös szupersztárként pózoló szőkeség ugyan még mindig kiélt arcú prostinak tűnik, de ennek önmagában nem lenne hírértéke, viszont nem püffedt és hasonlít az eredeti önmagára.

De be kell vallanunk valami furát, nekünk ez a megváltozott Lindsay Lohan mégis csak tetszik. Sőt, Terry Richardson fotóin már majdnem bejön a nő, puffadás ide vagy oda. Én ön hogy van ezzel? Kéri vissza régit, vagy nem zavarja a változás?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta