OFFLINE

Nagyon szexi néven adják el a csöcsös fehérneműt

2012. március 2., péntek 08:25

A Victoria's Secret ráérzett a lényegre: "Very Sexy", vagyis "Nagyon Szexi" az új kollekciójuk neve. Tény, hogy a cég merész, tényleg izgalmas fotókkal rukkolt elő, de a drunkenstepfather.com kritikája szerint egy tipikus amerikai vállalatról van szó, ami képtelen túllépni a szexi határain:

"Igazából ez is csak egy újrahasznosított szar, ami egyre inkább rendszeresnek mondható a Victoria' Secret kollekcióiban" - szólt a nem éppen finom oltás, ami szerint a Victoria's Secret titka mindössze abban rejlik, hogy a bikinimodellek elegendő szabad bőrfelületet mutatnak ahhoz, hogy a jó, keresztény férjek, akiknek nincs internetük otthon, kapva kapjanak a katalóguson.

very

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta