OFFLINE

Kesha szegecsekkel verte ki fejét

2012. március 2., péntek 13:07

A feltűnő öltözékeiről híres énekesnő szemöldöke után félkopaszra borotvált fejét is teleragasztotta szegecsekkel, majd posztolta a képet Twitteren. Követőinek nagyon tetszik a bizarr végeredmény, nekünk már a felnyírással is voltak problémáink: Hitlerjugend hajat Magyarországon is sok lányon látni, egy jó van benne, hogy kezd kimenni a divatból.

kesha feje

A szegecses verziót egyelőre csak Keshán láttuk, ezzel jól beelőzte a feszt frizurát cserélő Rihannát és a mindenféle extremitásról elhíresült Lady Gagát is. A szegecsekkel kivert szemöldököt 2010-ben cikinek ítélték, nézzük, 2012-ben mit szólnak a szegecses fejbőrhöz!

Önnek tetszik a szinte ékszerként csillogó szegecshalom az énekesnő fején vagy borzasztó cikinek találja ezt a fajta feltűnősködést?

2425 szavazat 1793 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta