OFFLINE

Dizájnolt madáretető finnyás verebeknek

2012. január 16., hétfő 14:06

BeBírd madáretető - forrás: bebird.hu
BeBírd madáretető - forrás: bebird.hu

BeBírd, egybeírva és hosszú í-vel a neve a fenti terméknek. Igen, természetesen trendire formatervezett madáretetőkről van szó.

BeBírd madáretető - forrás: BeBird.hu
BeBírd madáretető - forrás: BeBird.hu

A józan paraszti ész első kérdése: nem mindegy azoknak a verebeknek, hogy miből csipegetik a szotyit? Erre a válasz az, hogy nyilván de, nem is az ő kedvükért hupikék vagy éppen „magenta” színű az etető, hanem azért, hogy a télen kopár kert jobban mutasson tőle. Ez most egyébként nem egy külföldi őrület, hanem magyar tervező - Dankó Erika - ötletéről és munkájáról, azaz hazai termékről van szó. A BeBírd honlapján több fazon is megtekinthető, mindegyik nyolcezer forintba kerül. Ön mit gondol, menő vagy ciki?

BeBírd madáretető - forrás: bebird.hu
BeBírd madáretető - forrás: bebird.hu

Ne maradj le semmiről!

1247 szavazat 1363 szavazat

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta