OFFLINE

Rihanna Armani reklámja lett 2011 legszexibb reklámja

2011. december 31., szombat 07:12

Az Advertising Age nevű brit reklámipari szaklap összeállította 2011 legszexibb reklámjainak listáját. Az első helyet Rihanna szerezte meg az Armani reklámjával - írja a Daily Mail. "Rihanna most a legszexibb. Még sosem nézett ki ennyire jól. Az alakja lenyűgöző, a képek csodálatosak" - írták a lapban az énekesnőről, aki szőkén pózolt az Armaninak.

A második helyet Orlando Bloom felesége, Miranda Kerr kapta a Victoria's Secret reklámjáért, amit szülése után néhány héttel készített.

Kate Moss, aki tavaly az első volt, idén a harmadik helyet szerezte meg a Liu Jo reklámjával, amiben félmeztelenül mutatott be egy farmert.

Gisele Bündchen, és a saját maga által a saját fenekére tervezett Hope bugyikkal a negyedik helyre futott be. Cristiano Ronaldo csaja, Irina Sejk a Luli Fama fürdőruháiban az ötödik helyet szerezte meg. Heidi Klum a saját tévéműsorát, a Project Runwayt reklámozta félmeztelenül, ez a hatodik helyet hozta neki.

Pamela Anderson a hetedik lett a Secrets in Lace harisnyacég reklámjával. Lily Aldridge a Victoria's Secrettel végzett egész éves munkájáért kapta meg a nyolcadik helyet. A kilencedik Bar Refaeli lett a saját tervezésű Passionata fehérneműk reklámjával. A tizedik helyet pedig az amerikai Kate Upton szerezte meg a Jenna Leigh-nek készített reklámjával.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta