OFFLINE

Leopárdban parádéznak a divatbloggerek

2011. december 30., péntek 07:28

Van, aki soha nem hord állatmintát, mert fél tőle hogy közönséges, van aki szívesen hord állatmintát és fogalma sincs arról, hogy közönséges. És van az a néhány, aki felveszi, és jól is áll neki.

Ilyen kivétel volt például idén tavasszal Helen Mirren, de ha további hasonló ritkaságot szeretnénk nézegetni, akkor érdemes a divatblogok varázslatos világában nézelődnünk. Most épp a leopárdminta söpört végig a kedvenc oldalainkon, meg is mutatjuk, ki hogy értelmezi a nagymacskás pöttyöket, aztán szavazzanak, melyikükön a legklasszabb ez a trend.

Kezdjük egy kis hazaival, a The girl behind the fashion mask Lidiáját egy másik divatblogger szettje késztette arra, hogy megrendelje magának ezt a Topshop kabátot. Szerinte a leopárdminta sosem megy ki a divatból, vagy ha kimegy akkor gyorsan vissza is jön. A fekete és a piros után végül sötétkékkel kombinálta ezt a csuda jön-megy mintát, a kérdés hogy jól tette?

ruha1
Fotó: thegirlbehindthefashionmask.com

Elsie, a Beautiful Mess Blog elbűvölő stílusú írója arra mutat példát, hogy egy hétköznapi szettel is milyen csodát tud művelni ez a minta. A remekül összehangolt farmer-póló-kardigán összeállítást a kiegészítők már elve izgalmassá tették, de a leopárdmintás loafer (mokaszin) az, amitől mégis igazán különleges lett. Vagy Önök szerint egy balerina vagy egy tornacipő lett volna a jobb választás?

Fotó: abeautifulmess.typepad.com
Fotó: abeautifulmess.typepad.com

Az Amszterdamból posztoló, mexikói származású Andy egy merész nadrágon mutatja meg nekünk, milyen csinos is tud lenni ez a minta egy ilyen szép hosszú lábon. Ön szerint is jól mutat ez a fekete darabokkal körített szűk naci?

Fotó: stylescrapbook.com
Fotó: stylescrapbook.com

Azt már egyszer kiderítettük, hogy ciki a tetőtől-talpig leopárdban partizás, most ismét döntsenek Önök: melyik blogger szettje volt a legvállalhatóbb a témában?

Ki a legcsinosabb nagymacska?

  • 203
    Lídia, aki egy feltűnő kabátot választott
  • 211
    Elsie, aki a cipőjén hordja a pöttyöket
  • 328
    Andy, akin nem repedt szét a szűk nadrág

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta