OFFLINE

Soha ennyi mintát nem láttunk emberen, pláne hercegnőn

2011. december 29., csütörtök 09:58

A hátborzongatóra műtött arcú Alba hercegnő sok mindenről híres, legutóbb például az ezermilliárd forint körüli vagyonáról mondott le az új férje miatt. A leggazdagabb spanyol nemes hölgy, teljes nevén Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva hatalmas vagyonnal, rengeteg nemesi címmel, egyedi kiváltságokkal, és ahogy a legfrissebb fotókon látszik, ronda harisnyákkal rendelkezik. Alábbi galériánk tele van a 85 éves hercegnő csipkébe bújtatott lábaival!

A karácsonyi bevásárlását intéző hercegnő outfitje egyértelműen üti az eddig látott ismert összeállításait, pedig hordott már türkiz csipkeharisnyát türkiz ruhához és cipőhöz, vagy apróvirágosat bundához, tehát eddig sem a visszafogott eleganciájáról volt híres. Most viszont egy leopárdmintás kabátot, egy perzsamintás ruhát, egy fekete csipkeharisnyát és egy mintás cipőt sikerült magára húznia. Soha ennyi mintát nem láttunk egy emberen egyszerre, pedig Budapest utcáin körbenézve sem nehéz hasonlóan ribancos ízléstelenségbe botlani.

A rang nélküli, társadalombiztosításban dolgozó férfi szerelméért vagyonáról lemondani hajlandó hercegnő bátorsága és szabadsága irigyelnivaló, nem éri be holni unalmasan elegáns Chanel kosztümökkel, esküvőjén is egy rózsaszín ruhában mondta ki az igent. A néni gazdag, boldog és bohókás, magunknak sem kívánunk ennél többet öreg korunkra.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta