Soha ennyi mintát nem láttunk emberen, pláne hercegnőn

A hátborzongatóra műtött arcú Alba hercegnő sok mindenről híres, legutóbb például az ezermilliárd forint körüli vagyonáról mondott le az új férje miatt. A leggazdagabb spanyol nemes hölgy, teljes nevén Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva hatalmas vagyonnal, rengeteg nemesi címmel, egyedi kiváltságokkal, és ahogy a legfrissebb fotókon látszik, ronda harisnyákkal rendelkezik. Alábbi galériánk tele van a 85 éves hercegnő csipkébe bújtatott lábaival!

A karácsonyi bevásárlását intéző hercegnő outfitje egyértelműen üti az eddig látott ismert összeállításait, pedig hordott már türkiz csipkeharisnyát türkiz ruhához és cipőhöz, vagy apróvirágosat bundához, tehát eddig sem a visszafogott eleganciájáról volt híres. Most viszont egy leopárdmintás kabátot, egy perzsamintás ruhát, egy fekete csipkeharisnyát és egy mintás cipőt sikerült magára húznia. Soha ennyi mintát nem láttunk egy emberen egyszerre, pedig Budapest utcáin körbenézve sem nehéz hasonlóan ribancos ízléstelenségbe botlani.

A rang nélküli, társadalombiztosításban dolgozó férfi szerelméért vagyonáról lemondani hajlandó hercegnő bátorsága és szabadsága irigyelnivaló, nem éri be holni unalmasan elegáns Chanel kosztümökkel, esküvőjén is egy rózsaszín ruhában mondta ki az igent. A néni gazdag, boldog és bohókás, magunknak sem kívánunk ennél többet öreg korunkra.

Oszd meg másokkal is!
Mustra