OFFLINE

Madonna saját parfümreklámjában saját magát vette fel modellnek

2011. december 28., szerda 14:54

Az első printek már nyilvánosságra kerültek Madonna Truth or Dare fantázianevű parfümjének reklámjából. Ezen maga - a még három lemezt tervező - Madonna látható mint modell, topless. Ráadásul nem is egy van belőle, hanem kettő, és mintha készülne megcsókolni saját magát.

truth

A képet Mert Alas és Marcus Piggot készítették még 2010-ben az Interview magazinnak. Nekik kell hálálkodni, amikor majd ezt kell nézni mindenhol.

A parfüm neve valószínűleg nem véletlen névválasztás eredménye. Az énekesnő 1990-es Blond Ambition turnéból készült dokumentfilmje Amerikában a Truth or Dare címet kapta, a film itthon Madonnával az ágyban címen ismert. A fekete-fehér filmben Madonna és a stábja játszották a Felelsz vagy mersz (Truth or Dare) játékot - ami olyan, mint nálunk az üvegezés.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta