OFFLINE

A szép lánynak kinéző fiúmodellből ismét jócsajt csináltak

2011. december 27., kedd 08:07

Boszniában született a húszéves androgün modell, akit Andrej Pejicnek hívnak, és aki egyébként leginkább ausztrálnak számít, ugyanis Szerbia bombázása alatt az anyjával Ausztráliába menekültek. Pejicet állítólag nemsokkal a 17. születésnapja előtt fedezték fel, amint egy McDonald'sban dolgozgatott.

fashion

A húszéves Pejicet férfi és női modellként is alkalmazzák, a 2011-es párizsi divatbemutatókon például mindkét nem szerepét vitte a Gaultier-bemutatókon, míg Marc Jacobsnál csak férfi volt. Az FHM pedig a 98. legszexisebb embernek választotta idén.

Néha egyébként Keira Knightley-ra, néha Mischa Bartonra emlékeztet.

A modell ezúttal a Fashion magazin kanadai kiadásának 2012 februári címlapján szerepel - szintén nőnek sminkelve és öltöztetve. A haja ezúttal is hosszú szőke, mint mindig, a szemét sötétre sminkelték, és fodros tüllruhába bújtatták. Minderre persze még rájátszik a kecses kéztartásával is. Ahhoz képest, hogy reklámozott már push-up melltartót is, ez igazán semmiség.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta