OFFLINE

Vanessa Hudgens csúnya átlátszó nadrágban hippiskedik

2011. december 26., hétfő 14:49

A színésznő - akinek időnként újabb és újabb meztelen képei bukkannak fel az interneten - ezúttal egy olyan csúnya, átlátszó, barna nadrágban jelent meg az utcán, amit nem lehet szó nélkül hagyni. Mindehhez tartozik még felső is, napszemüveg is, lifegő táska is, minden együtt van ahhoz, hogy egy kicsit jólesően fikázzunk.

Mit szól a nardághoz?

  • 171
    Mocskos hippi!
  • 192
    Kell!
  • 353
    Elmentek ti a fenébe!

Valahogy nehéz elképzelni, hogy Hudgens bement egy boltba, meglátta ezt a nadrágot, és határozottan kijelentette, hogy márpedig neki erre szüksége van. Az őrülten ronda, teljesen átlátszó nadrághoz ráadásul még sikerült felvennie egy olyan köntösszerűséget (aka most divatos kötött kardigánt) is, amiben a magyar nyugdíjasok eresztik be reggel a macskát vagy a közös képviselőt a házba.

tk3s tisdalehudgens122011 09

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta