OFFLINE

Menő vagy ciki a pizsamafarmer?

2011. december 23., péntek 07:03

tk3s 19980101 alb a90 322819
Fotó: Polygram

Csodás ruhadarabra bukkantunk azon férfiak számára, akik a laza öltözködést a Nagy Lebowski-i értelemben képzelik el: valami kinyúlt pulóver, hozzá otthoni, bő vászonnadrág. A Lakeside-nál kapható nadrág készítői továbbgondolták a Lebowski-vonalat, és az otthoni, bő nadrágot a farmerrel keresztezték. A nadrágok a legdivatosabb szakadt, gatyakilógatós, bő farmerekre hasonlítanak, a derekuk gumírozott, és a készítők még arra is gondoltak, hogy gombokat, cipzárakat és övbefűzőket imitáljanak a ruhán.

A darab nagyon népszerű lehet, mert a Lakeside oldalán minden méret elfogyott már, pedig egyébként még csak különösebben drága sem lett volna ez a remek átmeneti nadrág a nappali és a hálószoba között. Mindössze 13 dollárért, kb. 3000 forintért árulják.

Forrás: Lakeside
Forrás: Lakeside

Pizsamafarmerből léteznek más modellek is, azok viszont nem a hihetetlen lazaság oldaláról közelítik meg a témát, hanem rendes, szűk szabású farmerek, amik úgy néznek ki, mint egy farmer, kifejezetten utcai használatra gyártják őket, annyi a különbség csupán, hogy az anyaguk sokkal rugalmasabb és puhább, mint egy rendes farmernek. Persze gomb és cipzár ezeken sincs, inkább nőknek, mint férfiaknak készülnek, és az áruk is magasabb, 40 dollár, nagyjából 9000 forint.

2047 szavazat 1771 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta