OFFLINE

Ön szerint is ugyanolyan a két Kate Mossos kampányfotó?

2011. december 22., csütörtök 16:28

A modell most a Fred nevű, Párizs-központú ékszercégnek pózol, aminek egyébként maga is tervez ékszereket. A David Yurman nevű amerikai ékszercég viszont ki van borulva, hogy a Fred ellopta, illetve lemásolta a tavaszi kampányukat, aminek szintén Moss volt az arca, és akit azóta lecseréltek - írja a Huffington Post.

Kate Moss hasonló kampányfotói

Kate Moss valóban mindkét képen szőke, hullámos hajjal szerepel, amit valószínűleg szélgéppel meg is mozgattak, és ugyanúgy sötétre vannak sminkelve a szemei, és persze kiemelve látszik az ékszer is. "A Fred-kampány kínosan hasonlít ahhoz, ami kábé egy éve futtatott a David Yurman. Amikor a kategóriád vezetője vagy, hozzá kell szoknod, hogy másolnak. Biztosak vagyunk benne, hogy a vevőink tudják mi a különbség" - nyilatkozta Yurman.

Hasonlítanak a képek?

 • 70
  A hülye is látja, hogy egyformák
 • 187
  A fenét hasonlítanak
 • 190
  A David Yurman csak balhét akart
 • 99
  Kate Mosst sunáznám
 • 136
  Nem érdekel ez az egész

A képeken egyébként szemmel láthatóan más pózt vett fel Kate Moss, más szögből is fotózták, a Fred kép ráadásul színes is, míg a Yurman fekete-fehér. Mivel nem tudjuk, hogy mennyivel többet lehet egy ékszerreklámból kihozni, önöket kérdezzük, hogy valóban kínosan hasonlít-e a két hirdetés.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta