OFFLINE

McDonald's-szemöldökök az YSL tavaszi kampányában

2011. december 22., csütörtök 08:13

szemcsi

Az Yves Saint Laurent  elindította tavaszi kampányát, amelynek reklámfotói – hívta fel a figyelmet a Huffington Post – kétszeresen is izgalmasra sikerültek. Modelljük egyrészt iszonyúan sovány, másrészt a szemöldöke is büntet.

A modell Mariacarla Boscono, aki a Givenchy 2012 tavaszi kollekciójának fotóin is szerepel. Láthattuk már más hirdetésben, ott is megdolgozták a fotosop-szakmunkások, de legalább nem volt McDonald's-szemöldöke. A kozmetikusom legalábbis így nevezi azokat a nőket, akik teljesen leszedetik a szemöldöküket, aztán rajzolnak, vagy tetováltatnak a helyére két ívet, amitől konstansan csodálkozó fejük lesz. Ezért aztán rohadt nehéz őket komolyan venni.

Bosconót viszont tényleg megpróbáljuk komolyan venni, ha már két szettet is magára húzott az YSL tavaszi kollekciójából, igaz, mindkettőben úgy ül, mintha a mosdóban várná az ihletet. A képeket egyébként David Sims készítette.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta