OFFLINE

Ryan Gosling a legmenőbb és egyben a legjobban öltözött pasi

2011. december 21., szerda 08:29 |

"A menőséget a klasszikus Marlon Brandó-i értelemben használjuk, ami a kizökkenthetetlen nyugalom és a magabiztosság keveréke" - írta Joel Stein a Time magazinban. Ahogy megjegyezte, a jelöltek között voltak a SEAL kommandósai, Julian Assange és Zach Galifianakis is. Ez mondjuk levon egy kicsit a cím értékéből.

A színész, aki az utóbbi időben szerepelt romantikus vígjátékban, mint az Őrült, dilis, szerelem, politikai drámában, mint A hatalom árnyékában, és olyan instant kultfilmben is, mint a Drive, a Time szerint azzal vált végképp tuti befutóvá, hogy a rajongói a People magazin szerkesztősége előtt tüntettek érte, amikor Bradley Coopert hozták ki a legszexisebb férfinak.

A kanadai Gosling győzelme abból szempontból külön vicces, hogy egy nemrég készült interjúban elárulta, hogy a 2004-es Szerelmünk lapja főszerepét azért kapta meg, mert a rendező, Nick Cassavetes szerint ő szerencsére egyáltalán nem jóképű vagy menő, ellentétben a többi fiatal hollywoodi színésszel.

És nem elég a Time menőségi címe, a Huffington Post a legjobban öltözött pasinak választotta meg Goslingot. "Ebben az évben, amikor legalább egy milliárd film került a mozikba, Ryan Gosling minden vörösszőnyegen felbukkant, és mindig őrülten menőnek nézett ki" - indokolták a döntést. Mint írják, mindig tudott valami csavart tenni a klasszikus férfi viseletekbe.

Gosling egyébként a Velvet legjobb fiatal, hollywoodi pasija szavazását is magasan vezeti eddig, idáig kábé 1800 szavazatot gyűjtött, míg a második helyezett Bradley Cooper csak 1400-at, a harmadik Jake Gyllenhaal pedig csak 1250-et.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta