OFFLINE

Élénk színű sminkkollekció az aggastyán fashionistától

2011. december 21., szerda 11:07 |

A MAC egymás után sorakoztatja fel a lehető legfurább múzsáit: Rupaul, Ongina, Cyndi Lauper vagy Lady Gaga, és az októberi Miss Röfi kollekció után most egy újabb dívát kért fel tervezőnek: a 90 éves Iris Apfel-t.

2011 12 Iris-Apfel-MAC

A szókimondó divatzseni, aki kioszt bárkit aki szerinte stílustalanul öltözik, egy 20 darabos kollekcióhoz adta a nevét.

A szépkorú fashionista - aki egykor belsőépítészként indult, jelenleg divat- és ékszertervező - extravagáns stílusát a januártól kapható kollekció is tökrözi, csak semmi pasztell, csak semmi nude, minden rúzs és lakk élénk színű és feltűnő .

ruzs

A hatalmas kerek szemüvegéről és bohókás öltözeteiről ismert hölgy a MAC szerint "egy ritka madár, aki mindig megelőzi a korát", most viszont lényegében klasszikusnak mondható árnyalatokat mutat be, amik remekül állnak az életerős néninek. A darabokat madarakról - mint például Pink Galamb és Skarlát Íbisz - nevezte el, januártól kezdik el árulni online 14-23 dollár, vagyis 3200-5300 forintnak megfelelő összegekért.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta