Zahara Jolie-Pitt hat évesen hosszú hajpótlást kapott

tk3s xposure 20092010 xpusjfx 012

Zahara Jolie-Pitt a szemünk előtt cseperedik fel, s mondhatni még a haját is előttünk növeszti meg. Brad Pitt és Angelina Jolie adoptált lányának mostanában fonatokkal ékesített frizurája van. A Daily Mail szerint a hat éves Zahara először Las Vegasban mutatta meg az új frizurát, miközben szüleivel a Cirque du Soleil új előadására, a Michal Jackson: The Immortal-ra mentek.

Az etiópiai születésű kislánytól megszokott afrofrizurát felváltotta egy lófarokba fogott, hosszú fonattenger. A korábbi sörényével kapcsolatosan már sokakban felmerült a kérdés és komoly viták folytak arról, vajon Angelina Jolie elegendő időt fordít-e kislánya hajának ápolására. Manapság már sok weboldal is foglalkozik a hajfonat témájával, többek közt a Chocolate Hair Vanilla Care, ami kifejezetten a filcesedésre hajlamos hajú gyerekek szüleinek készült.

Azt mondjuk elképzelhetetlennek tartjuk, hogy Brad Pitt, vagy Angelina Jolie a világhálót böngésznék hajápolási tanácsok után. Akárhogy is legyen, Zahara új frizurája jobb, mint volt, ráadásul passzol az új hobbijához, a lovagláshoz is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek