OFFLINE

Jimmy Choo kávéspohár-mandzsetta: menő vagy ciki?

2011. december 17., szombat 15:44

A nagyszerű Topánka bloggere egy Jimmy Choo kávéspohár-gallér apropóján boncolgatta a kérdést, hogy vajon miért menő (ha menő) népszerű kávéházláncok emblémás papírpoharaival szaladgálni? Mi arra tippelünk, hogy valami nagyvilági-szuperkúl-celebérzés járja át azokat, akik kiegészítőként hordozzák a könyökhajlatba figyegő táskájuk mellett. Vagy legalábbis a csini lányok arcát elnézve úgy tűnik, valami ilyesmi a cél.

Mindenesetre egy 32 ezer forintnak megfelelő összegért árusított, kígyóbőr kávéspohár-mandzsettával (gallérral?) azért egy kicsit mégiscsak közelebb kerülhetünk a menőséghez, mint egy szimpla hőtartós pohárral. (Sőt, a praktikum is számít, mert a magyarországi kávézók közül egyébként meglehetősen kevésben adnak a forró érintést megelőző védelmi papírt.)

Ha bármelyik caffe latte és kúlságkedvelő ismerősünket szívesen meglepné egy ilyen cuccal, gyorsan rendelje meg a Net-A-Porter-ről 105 euróért plusz postaköltség, 2-3 munkanapon belül a kezünkben lehet ez a klassz kis kiegészítő.

kigyo450

Na de most komolyan, menő ez vagy ciki?

1574 szavazat 1399 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta