OFFLINE

Férfimodell reklámoz push-up melltartót nőként

2011. december 15., csütörtök 08:07

A holland üzlethálózat, a Hema illetékesei gondoltak egy merészet, és úgy döntöttek, hogy a push-up melltartójukat az idei év stílusteremtőjével reklámozzák majd, aki történetesen férfi. Jó, egy nagyon nőies külsejű férfi, olyan, akinél kevés szebb nőt ismerünk.

Bár a szerb származású, de Ausztráliában nevelkedett Andrej Pejic azt állítja, hogy kétszer olyan keményen kell dolgoznia, hogy ugyanolyan komolyan vegyék, mint a menő női modelleket, de úgy tűnik, hogy a befektetett energia megtérül, hiszen bárhol is szerepel, abból hír lesz. A hírértéket pedig persze rögtön megnöveli az, ha egy nőknek szánt termék reklámkampányában szerepel.

media xl 1044024

A hirdetés szövege szerint egyébként a melltartó két kosárral növeli a méretet, és valóban, a lapos mellkassal rendelkező Andrej Pejic dekoltázsa mintha B-kosárméretű lenne. Jó, ez lehet, hogy nem magának a fehérneműnek köszönhető, hanem esetleg kitömték valamivel a melltartót. Igen, ilyen trükköt néha bevetnek azok a csúnya reklámszakemberek.

Pár órával a kampány debütálása után egyébként már meg is érkeztek a pozitív vélemények a Twitteren  - írja a Daily Mail. „Zseniális ez a kampány! Andrej Pejic push-up melltartóban?! Nos, ha egy férfi jól néz ki egy melltartóban, akkor az a fehérnemű tényleg tud valamit” – írta az egyik felhasználó. Pejic modellügynökségének egyik munkatársa pedig egyenesen forradalminak nevezte az ötletet. „Nem tudok arról, hogy lett volna-e korábban példa arra, hogy férfi reklámoz fehérneműt” – nyilatkozta Joseph Tenni, aki hozzátette, hogy a képek még szeptemberben készültek. Persze vannak olyanok is, akik ellenzik ezt a kampányt, ugyanis attól félnek, hogy rossz hatással lesz a nők önbecsülésére, hiszen ezek szerint továbbra is a fiús alak a menő, kivéve a dekoltázst persze.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta