OFFLINE

Pippa Middleton apácának öltözött

2011. december 14., szerda 08:17

Az iskolában még bunkó Pippa Middleton, akiről az angolok kitalálták, hogy ő rendelkezik a világ legjobb seggével úgy tűnik, megunta az ilyen irányú népszerűséget, és visszafogta öltözködését, írja a Huffington Post.

Kate Middleton, azaz Katalin hercegnő húga ezúttal fekete-fehérbe öltözött, egyszerű laptoptáskát, egy szintén nem túl látványos bőrtáskát és egy bevásárlószatyrot hordott magával. Az összeállítás olyannyira nem a seggét hangsúlyozza ki, hogy leginkább egy fiatal apácára emlékeztet, és abból sem arra a fajtára, amiről titokban álmodoznak a férfiak. Reméljük, ez csak egy kisebb kisiklás, és hamarosan újra elkezd jól öltözni, és akkor ismét az ő segge lehet a legnépszerűbb keresőkifejezés.

pippa

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta