OFFLINE

Ijesztő a mellek nélküli új szupermodell

2011. december 14., szerda 08:14

Julia Schneider, a nemzetközi Elite modellverseny győztese megint elsöpörte a reményt, hogy valaha is normális testakatú nőket tartanak majd a világ női ideálisnak.

A rangos modellverseny 15 éves svéd sztárjának minden csontja átsejlik a bőrén, pontosan olyan, mint egy halál felé tartó anorexiás, akit gyorsan kórházba kéne szállítani, és infúzióra kötni, ehelyett ő így, ezzel a külsővel inkább megnyerte a legrangosabb modellversenyt. A képeket (és a többi modellt) elnézve arra gondoltunk, hogy mi van, már nem divat a mell?

A Limelife szerint Julia egy "csontváz", és "rendkívül szikár és törékeny lány", a Gazette pedig felteszi a kérdés, hogy miért csak a férfi modellek bírnak hasonlítani egy egészséges felnőtt emberhez?

Csinos vagy csontos?

  • 796
    Egy modell legyen sovány, Julia nagyon csinos!
  • 12365
    Egy nőn legyen hús, Julia betegesen csontos!

Az egyébként csinos arcú, szőke Julia 15 éves, a hírek szerint nem koplal, sokat sportol és jó géneket örökölt. Állítólag ez az oka a látványos gebeségnek. És mivel még növésben van, változhat a teste, tehát az is előfordulhat hogy 10 év múlva úgy fog kinézni, mint egy normális, egészséges huszonéves nő. És akkor talán már már nem is fog ilyen idétlenül állni rajta egy olyan ruha, amiket mellekre és seggre terveztek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta