OFFLINE

Robert Downey Jr. bilikék festékfoltos cipővel büntetett

2011. december 13., kedd 11:50

Az ezredfordulóra Guy Ritchie-nek lett két sikerfilmje meg egy híres felesége, aztán majdnem egy évtizedig semmi érdemleges nem történt vele. 2009-re viszont megszabadult Madonnától és egy verekedős Sherlock Holmes-filmmel is újra aratott, úgyhogy ez utóbbiból mostanra le is gyártott egy második részt. A Robert Downey Jr. és Jude Law főszereplésével készülő modernizált klasszikusból az újabb adag olasz premierje most volt Rómában, és az esemény legkiemelkedőbb mozzanata a címszereplő cipője volt.

Kék öltönyhöz logikus húzás kék cipőt venni, de Robert Downey Jr.-ra valaki egy olyan edzőcipőt adott, ami a klasszikus stílust hozza a szokásos fehérben, csak az orrát mintha bilikék festékbe mártották volna. Az árnyalat élesen elüt az öltöny színétől, ezért talán utalás arra, hogy a színész nemrég kotyogta ki a nyilvánosságnak, hogy kisfia fog születni. A galériában még jobban meg tudja nézni ezt a cipőt, mert van közelebbi kép is (ha útban vannak a képaláírások, kattintson a nagyítás gombra a jobb felső sarokban!), a poszt alján pedig szavazhat a lábbeliről menő-ciki viszonylatban.

1508 szavazat 1548 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta